Google ads starter Cursus

De Google Ads Starter cursus is gemaakt om de basis van Google Ads onder de knie te krijgen. Als je een nieuw bent in de wereld van Google Ads en op zoek bent naar bewezen strategieën, technieken en processen, is deze cursus ideaal. Je leert alles van campagne structuur tot uitsluiting zoekwoorden en van zoekwoord typen tot biedstrategieën. Je profiteert van mijn opgedane kennis waardoor je uiteindelijk minder leergeld betaald. 

We behandelen tevens de juiste Google Ads strategie voor jouw bedrijf. Hierbij zoomen we dieper in op jouw specifieke doelgroep en de doelstellingen.

Ook leer je hoe je goede advertentieteksten moet schrijven. Het is namelijk belangrijk dat deze teksten opvallen, zodat mensen erop gaan klikken. Je krijgt tips voor kopteksten, beschrijvingen en zoekwoorden die terugkomen in de advertentieteksten. Ook gaan we het hebben over de advertentierelevantie, want hoe relevanter jouw advertentie is, hoe meer Google Ads jou beloont met een hogere kwaliteitsscore.  

Deze Google Ads cursus is met de grootste zorg samengesteld. De cursus begint bij de basisvaardigheden en gaat al snel over naar bewezen strategieën en technieken die dagelijks door ervaren Google Ads specialisten worden toegepast. Daarmee is hij erg logisch opgebouwd. Eventuele vragen kan je natuurlijk altijd stellen in de besloten LinkedIn community of via de chat in het cursus programma!

Wat leer je in de google ads starter Cursus?

Daarnaast kan je onbeperkt vragen stellen gedurende de cursus termijn en krijg je toegang tot de besloten LinkedIn community. Hier kan je leren van anderen en ik ben zelf ook elke dag aanwezig in de community. Samen bouwen we aan maximale prestaties van jouw Google Ads campagnes!